Tilbage til oversigt
Tilbage til alle nyheder

Vi skal til VM

20. January 2022

Vi skal til VM

… I hvertfald på en måde.

Vi ved godt det er en clickbait overskrift, men hæng lige på.

Forleden satte vi os ned for at udstikke en mere konkret linje for uddeling af sponsorater fra BYENS, fremover.
Vi blev ret hurtige enige om at vi gerne vil have en rød tråd i vores sponsorater, og så begyndte vi at kigge på hvilke mennesker og formål det er vi drages af. Det blev tydeligt for os, at det der vækker begejstring hos os er andres passion.
Vi er dybest set ligeglade med om det er en passion for ringridning eller cliff diving, så længe der er noget hjerte og drive bag.

Mere ild!

Når vi giver et sponsorat handler det derfor både om at støtte et sted hvor det giver mening og støtte et menneske med ild i øjnene.
Selvom vi ikke nødvendigvis deler branche, er det vigtigt for os at kunne inspireres af vores samarbejdspartnere, og i en eller anden forstand genkende os selv i deres drive.

Vi går til den på taget, vi insisterer på at være de bedste til det vi gør.
Vi har en klar forventning om at mennesker vi samarbejder med, går til deres fag på samme måde, uanset om de banker kobber på byens tage, lægger tegl eller tegner.

Et sponsorat handler derfor rigtig meget om mavefornemmelse for os – kan vi mærke vi formålet, og personen bag?

Trommelhvirvel, tak.

I tilfældet med vores allernyeste sponsorat er det et rungende ja til begge dele.

Hvis man interesserer sig for motocross, kan man ikke undgå at have hørt om vores gode ven Thomas Kongshøj, der siden 2016 har drevet Kongshøj Racing, en teambulding virksomhed der siden 2020 har været en 100% elektrisk og bæredygtig oplevelse på 2 hjul.
Nåja, så er Thomas forresten også 10 dobbelt Danmarksmester i Motocross og Enduro, og listen over yderligere placeringer er lang.
Dén vil vi ikke nødvendigvis kede dig med, men hvis du er nysgerrig kan du læse mere om Thomas og hans virksomhed her.

I efteråret fik Thomas en 3. plads til VM i Abu Dhabi Desert Challenge, og kvalificerede sig på den måde til at deltage i VM-serien i hele 2022 som den eneste skandinav.
Forleden overrakte vi nemlig et sponsorat til Thomas på 50.000kr.

Og Thomas? Han har i dén grad ild i øjnene, og masser passion for det han laver, det er ikke svært at få øje på hvis man har mødt ham på en motocross- eller offroadbike.
Når Thomas ikke selv træner offroad, tilbyder han adventure og teambulding på Feddet, hvor han dagligt holder til og råder over 650 hektar skov og strand.

Thomas hjalp os tilbage i september med at give vores lærlinge en uforglemmelig dag på lærlingeakademiet, som vi afholdt på Feddet hos Thomas, hvor han havde alle vores lærlinge med ude på en adrenalinfyldt køretur gennem skov og strand i strid vind og slagregn. Generelt ser vi ind i et langvarigt samarbejde som kan inspirere begge parter til at blive bedre og gøre sig mere umage med det vi hver især brænder for. Derfor glæder os til at besøge Thomas igen og igen.

Det er dyrt at være godt kørende.

Når vi skal lykkes i vores hverdag og med vores byggeprojekter er det en forudsætning at vi har det rigtige værktøj.

Det er nok ikke en overraskelse for nogen at et sport der kræver så meget “værktøj” som motocross gør, er en bekostelig affære.
Vi ser sponsoratet til Thomas som en hjælpende hånd, på vejen mod hans drømme og mål, men hvilken slags værktøj han investerer pengene i, har vi ingen forbehold omkring.

Vi ved at Thomas kan sine ting, og vi glæder os til at være med, med vores navn på tanken på hans bike, gennem alverdens ørkner, mørke skove og grusbaner helt frem til podiet!

Vi Skal Til Vm 1 - Byens Tag &Amp; Facade Info

Læs videre

Få et indblik i nogle af de projekter, vi har løst i tæt samarbejde med vores kunder.