Om BYENS

En virksomhed med et godt hold – og et godt sammenhold. En virksomhed med kundefokus og samarbejde som kerneværdier.

Om BYENS

BYENS

Drømmen

BYENS TAG & FACADE er en af Danmarks førende og mest erfarne B2B-entreprisevirksomheder – vi har speciale i restaurering og renovering af tag og facader, og er eksperter i projekter på beboelses- og historiske ejendomme.

BYENS TAG & FACADE blev skabt ud af en drøm om at være en ny og anderledes spiller i en traditionel branche. Grundstenen var, at det skulle altid gælde at ”En Aftale Er En Aftale”
I 2012 stiftede Casper, Kenneth, Christopher og Niels BYENS TAG & FACADE A/S. Det var en lykkelig tilfældighed at de alle fire pludselig befandt sig i det samme lokale, på samme tid og at deres ambitioner og drømme matchede hinanden.

I de første år arbejdede alle på gulvet.

Vores CEO Casper var i den periode både byggeleder, bogholder, blæksprutte og i nogle tilfælde også tilbage i tømrer-arbejdstøjet. Kenneth og Christopher arbejdede full time som blikkenslagere sideløbende med at de afgav tilbud på nye fagentrepriser, mens Niels regnede tilbud på hovedentrepriserne.

I dag er det stadig sådan at vi alle sammen hjælpes ad, både når vi oplever spidsbelastning og i hverdagen. Vi er ikke en virksomhed med en hierarkisk top og bund. Selvfølgelig har vi nogen der tager de overordnede beslutninger, men vores ledelse er ikke vigtigere for vores succes end vores øvrige kollegaer på holdet. Alle har en vigtig funktion på holdet og i den udvikling der hele tiden er fokus på.

En veletableret virksomhed

Den 2. februar 2022 fejrer vi 10 års fødselsdag, og selvom vi nu er en veletableret entreprenørvirksomhed, er drømmen og ambitionen den samme – En aftale er stadig en aftale.

Det er ikke tilfældigt at vi står her i dag, som en del af Fasadgruppen, med mere end 1500 kollegaer i hele Skandinavien, 6 gazellepriser og et stort netværk af samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Det er fordi vi på hele rejsen har haft tårnhøje ambitioner, på vores kunders, kollegers og egne vegne.

Uanset om du er på hold med os, som rådgiver, bygherre, beboer eller kollega – lover vi at gøre os umage, være nysgerrige, innovative og overholde vores aftaler.

Sammenholdet i BYENS TAG & FACADE er helt specielt

Lige muligheder for alle

Vi er fast besluttet på at være en positiv og inkluderende arbejdsplads baseret på gensidig respekt for hinanden

Vi går forrest

Vi vil gerne vil gå forrest når det handler om diversitet i byggebranchen og vi hylder alle vores kolleger for de unikke mennesker de er

Plads til alle

Du kan regne med at din alder, religion, etnicitet, nationalitet, seksualitet og dit køn ikke spiller en rolle når du søger job hos os

Vi ved at det bedste arbejde udføres af et sammentømret team – til glæde for vores kunder.

  • Slide 0
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5

BYENS hold

På alle sager sammensætter vi et kompetent hold af eksperter - for dig betyder det at din byggesag altid er i de bedste hænder