Tilbage til oversigt
Tilbage til alle cases

Vanløsegaard

Vi har glædet os helt vildt til at komme i gang med renoveringen af Vanløsegaard

Vanløsegaard

Projektet

Lige om lidt er vi færdige med renoveringen af jeres ejendom.

På denne side kan du finde information, der for dig som beboer er relevant i byggeperioden.

Længere nede på denne side, kan du læse mere om hvem menneskerne i BYENS TAG & FACADE A/S er, og hvad vi står for.
Du kan også finde information på vores samarbejdspartnere på Vanløsegaard.

Vi har delt renovering op i 4 etaper, som det fremgår af billedet længere nede. På billedet fremgår forventet opstilling og nedtagning af stillads på de 4 etaper.
Renovering er pt. i gang på etape 3 og 4.

 

 

Stillads

Stilladset er fundamentet for vores arbejde, og jo bedre stilladset er jo bedre er det arbejde vi udfører fra det.
Derfor kommer vi ikke uden om at stilladset skal op på den mest hensigtsmæssige måde, i forhold til det arbejde der skal udføres.

For dig der er velsignet med en have betyder det at vi skal ind i din have, og sætte stillads op.
Vi anbefaler at du flytter krukker, havemøbler og andre effekter du er glad for, og eventuelt graver dine yndlingsblomster op og genhuser dem et andet sted, mens renoveringen står på.

Vi ville ønske det kunne være anderledes, men desværre er der ikke opfundet svævende stilladser endnu, ligeså snart de bliver det vil vi naturligvis anvende dem.

 

Varslinger

Vi kommer ikke udenom at en postkasse efterhånden er blevet en slags fysisk spammappe, der for det meste bare er fyldt med reklamer og ikke rigtig tjener noget formål efter e-boks og mails har overtaget.
Men for nu befinder vi os altså stadig i et limbo mellem fysisk og digital kommunikation.

Vi vil gerne have at du har nem og hurtig adgang til alle informationer vedrørende projektet, og derfor kommer vi til at varsle fysisk i din postkasse.
Vi opfordre dig til at tjekke den dagligt, så længe renoveringen er i gang på den etape hvor du bor.
Varslingerne bruges b.la. af vores ventilationsmontører, elektrikere og vvs’ere når de skal have adgang til din lejlighed, og vi varsler dig også ifb. tømningen af dit kælder- og loftrum.

Adgang til lejlighed

Vi forstår godt hvis det virker grænseoverskridende at du skal have fremmede mennesker ind i din lejlighed, især hvis du ikke er hjemme.
Alle vores kolleger på Vanløsegaard er dybt profesionelle, og det er lidt ligesom med læger. Du har nok ikke noget vi ikke har set før, og vi lover at være forsigtige i dit hjem.

Du må gerne være hjemme når vi besøger dig, men hvis du ikke har lyst eller mulighed kan du aflevere din nøgle til os.

Din nøgle bliver naturligvis opbevaret sikkert, og håndteret forsvarligt.

Vi kommer til med jævne mellemrum at skulle have adgang til din lejlighed, vi varsler dig inden hver gang vi skal have adgang, og håber på din forståelse selvom det potentielt er upraktisk for dig.

Vi er allerede

I gang med at sætte stillads op på etape 1, og du kan nærmest ikke undgå at have bemærket den skurby der nu står i gården.
Skurbyen er essentiel for at vi kan styre projektet bedst muligt, og vi kommer til at være meget til stede. Vores håndværkere holder pause i skurbyen, og selvom den måske ikke ligefrem er en kunstinstallation, minimerer vi generne ved at holde området så pænt og ryddeligt som muligt, når man tager i betragtning at det er en byggeplads.

Selvom vi normalt er enormt glade for at dele, er de opstillede containere altså kun til vores byggeaffald og ikke dit storskrald eller husaffald. Vi ved dog at Vanløsegaard allerede har containere til dét formål, så vi forventer ikke det bliver et problem.
Vi siger det bare.

På forhånd undskyld

Vi kan ligeså godt indrømme det. Renoveringsarbejde støver og larmer, og det kommer det også til på Vanløsegaard.
I byggebranchen står vi tidligt op. Vi starter arbejdet kl. 7 om morgenen og er væk igen kl. 16.
I dette tidsrum må du forvente et vis niveau af støj og trafik på stilladset ude foran dine vinduer. Samtidig kommer vi til i perioder at afspærre p-pladser og fortov. Det kan ikke undgå at være til gene og det beklager vi. Vi afspærre kun når det er nødvendigt.

Den gode nyhed er til gengæld, at vi kommer til at arbejde på flere etaper på samme tid. Det forkorter den samlede byggeperiode, og optimerer renoveringsprocessen. Til glæde for dig og for os.

Med alt det sagt

Så glæder vi helt vildt til at komme i gang.

Vi kan ikke love at det ikke bliver besværligt for dig i byggeperioden, men vi lover at gøre os umage. Vi er alle sammen søde og rare og opfordre dig til at tage fat i os, hvis der er det mindste.

Vi ses!

 

Quotes icon

Den største faktor for en vellykket renovering er samarbejdet mellem os og beboerne

Nicholas Dalby Carlsen Byggeleder, BYENS TAG & FACADE A/S

Underentrepenører

Vores samarbejdspartnere på Vanløsegaard

Barberens Stilladser A/S

Barberens Stilladser A/S Stilladsmontør

Cura VVS

Cura VVS VVS montør

Jes Pedersen

Jes Pedersen LUR entreprenør

PACCO

PACCO Ventilationsmontør

Weisleder

Weisleder Nedrivning

Nordens Installation

Nordens Installation EL arbejder

Fint nok, hvad kan de?

Alle vores samarbejdspartnere på Vanløsegaard er valgt på baggrund af deres faglige kompetencer og samarbejdsevner.

Det lyder måske lidt højpandet, men det er din garanti for godt håndværk, uanset hvilket arbejde der skal udføres.
Vi har arbejdet sammen med dem alle sammen på tidligere projekter, og vi kender dem godt.

Stillads

Det er Barberens Stillads der sætter stillads op på hele Vanløsegaard, vi kender de her drenge rigtig godt. For vi har arbejdet tæt sammen med dem i flere år.
Med Barberens er vi som entreprenør sikret et godt fundament for vores arbejde – man kan sige vi arbejder på deres arbejde, og med mere end 25 års erfaring må man sige vi har fået en af de tunge spillere med ud til dig på Vanløsegaard.

El installationer

Det er Nordens Installation der står for al EL på Vanløsegaard. Hos Nordens Installation er de både søde og dygtige. Så dygtige at det naturligvis er dem vi selv ringer til når vi skal have el arbejde udført på vores eget kontor. Morten og hans drenge er både søde og professionelle, og vi er sikre på at du kommer til at kunne lide dem.

Ventilationsmontør

PACCO har over 40 års erfaring, og lægger stor vægt på energirigtige løsninger af høj kvalitet. Vi synes kun det bedste er godt nok til dig og dine naboer, så det var et naturligt valg for os at entrer med PACCO. Ligesom hos alle os andre er alle PACCOS medarbejdere kompetente og dybt kvalificerede.

Nedrivning

Når vi skal have revet et tag ned ringer vi til Weisleder. Det gør vi fordi at Weisleder  har mange års erfaring med nedrivning. Samtidig har de kæmpe fokus på sikkerheden i forbindelse med nedrivning. Det gør sig naturligvis gældende for både arbejdsikkerheden og omgivelserne – og så kender vi forresten ingen som Weisleder der kan rydde op efter sig selv. Vi kommer ikke udenom at nedrivning er en snavset omgang, men Weisleder sørger altid for der er pænt og ordentligt når de er færdige.

Cura VVS

Cura VVS er en del af Bravida, og er VVS montør på Vanløsegaard. Cura VVS har mange års erfaring med VVS-teknisk renovering. Cura VVS løser altid opgaven med stor omhu, og respekt for de mennesker der arbejder sammen med, og arbejder for.

Jes Pedersen

Entreprenør Jes Pedersen har mere end 26 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning. Det er Jes Pedersen der står i spidsen for LUR-projektet på Vanløsegaard. Der bliver etableret regnvandsopsamling på alle tagflader, og vandet skal b.la. bruges i fællesvaskerierne.

Tidsplan

Udvalgte billeder

  • Slide 0
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5
  • Slide 6

Bygherre

Vanløsegaard

Rådgiver

BANG & BEENFELDT A/S

Dine byggeledere

Tobias Norman Geertsen, BYENS TAG & FACADE

Vi er BYENS TAG OG FACADE A/S

Hele holdet

Vi kalder tit vores kolleger i BYENS TAG & FACADE for holdet.

Det lyder måske sådan lidt frisk-fyr agtigt at kalde sig for “holdet”, men vi har opdaget at de bedste kolleger er dem der trives bedst. Derfor gør vi os umage for at skabe de optimale rammer for arbejdsglæde og drive, vi bruger mange kræfter på at sørge for vores medarbejdere trives og udvikler sig.
Uanset om det gælder efteruddannelse, personlig udvikling eller godt kollegaskab.

Det er sådan vi ser os – som ét stort hold.
Kort sagt interesserer vi os for hinanden, vi er kun gode fordi vi gør tingene sammen og så kan vi helt ærligt bare godt lide at være på hold med hinanden.

Det vil I måske også opdage på Vanløsegaard. Vi har det for det meste ret fedt når vi er på arbejde.

Holdet på Vanløsegaard

På Vanløsegaard har vi helt beskedent sammensat et fantastisk hold af personligheder, og kompetencer.

Nicholas Dalby Carlsen
Nicholas er byggeleder på Vanløsegaard, og er både dygtig til at sagsstyre og super vellidt blandt vores drenge. Nicholas har stået i spidsen for flere renoveringer, og på CV’et har han b.la. Absalonsgård på Rådhuspladsen, og flere tagudskiftninger.
Nicholas er uofficiel danmarksmester i at komme i mål med sine ting, med overskud og et smil på læben.

 

Tobias Norman Geertsen
Tobias er også byggeleder på Vanløsegaard, og har en uddannelse som bygningskonstruktør med i rygsækken. Tobias har stået i spidsen for flere af vores vinduessager, og ved alt om det gode samarbejde mellem os og jer.
Tobias er sød, tålmodig og løsningsorienteret.

 

Håndværkerne
Vi kan ikke helt på samme måde sige noget om de drenge der skal udføre arbejdet for. Det er ikke fordi vi ikke kender dem, men simpelthen fordi vi endnu ikke ved hvem af dem du får fornøjelsen af.
Men vi garantere at de både er dygtige og imødekommende. Alle vores drenge er vant til at arbejde på ejendomme i København, og ved at vi arbejder for mennesker.
De ved hvordan de optimerer rutiner og arbejdsgange, så det ikke bliver mere besværligt end højst nødvendigt for dig og dine naboer – samtidig ved vi at de ikke går på arbejde for at pisse nogen af, så skulle du en dag stå med følelsen af at vi driver dig til vanvid, beder vi dig ringe til os på kontoret i stedet for at tage den med drengene på stilladset.