Tilbage til oversigt
Tilbage til alle cases

AB Bøhmen

På AB Bøhmen har vi fornøjelsen af at udskifte dine vinduer og døre.

AB Bøhmen

Vi er i fuld gang med renoveringen på AB Bøhmen, hvor vi har fornøjelsen af at skifte jeres vinduer og døre.

Projektet

Vi har glædet os til at stå for renovering af vinduer og døre på jeres ejendom.

Der skal i løbet af det næste år skiftes mere end 450 vinduer og døre.

Vi vil ikke lyve.

Det kommer til at støve og det kommer til at larme. Vi gør vores bedste for at være til mindst mulig til gene for dig og dine naboer, men kommer ikke udenom at renoveringsarbejde godt kan være en lidt snavset omgang.

Til gengæld lover vi at rydde pænt op efter os, og tage skoene af når vi er i din lejlighed – dog har vi altid sikkerhedssko på, mens vi sætter vinduer i. Det er nogle tunge elementer vi bokser rundt med, og vi tør slet ikke tænke på hvad der potentielt kunne ske med vores tæer uden.

Varslinger

Lige nu er vi et eller andet sted mellem digital kommunikation, og fysisk post. For os er det vigtigt at du som beboer til enhver tid er velinformeret.

Vi varsler dig 2 gange inden vi skifter dine vinduer.

  • 14 dages varsling
  • 3 dages varsling

Disse varslinger er fysiske, og ender i din postkasse, så selvom sådan en mere eller mindre er et slags fysisk spamfilter i disse dage, beder vi dig tjekke din postkasse jævnligt.

Forberedt til tænderne

Vi har forberedt os godt hjemmefra, og arbejdet er helt klassisk arbejde for os i BYENS TAG & FACADE A/S.

Som du måske har bemærket er vi allerede så småt i gang. I slipper for stillads på jeres gadeside da arbejdet her udføres fra platform. På gårdsiden, får I fornøjelsen af at få stillads op.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Både til vinduesudskiftningen og den generelle renovering.

Har du mødt Tobias og alle de andre?

Nogle gange er det rart at vide hvem man taler med, og hvis du som beboer ringer til os vil du med stor sandsynlighed tale med vores dygtige og søde kollega Cecilie Rasmussen, som mere eller mindre ved alt om vinduer, og i de tilfælde hvor hun ikke gør, finder ud af det.

Du vil sikkert også støde på flere af vores drenge under renoveringen. De er alle sammen både søde og dygtige, og kan sikkert godt svare dig, hvis du skulle have spørgsmål. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 28581858.

Kontakt

Skulle du have brug for at få fat i os i weekenden eller uden for normal arbejdstid er du velkommen til at kontakte os på kontakt@byens.as eller på telefon 28581858.

Tidsplan

Funktionsbeskrivelser

Vinduet åbnes ved at dreje grebet tilvandret og skubbe vinduesrammen udad.

Er dit vindue forsynet med anverfere, vippes de opad og tages af krogen.

Vinduet lukkes ved at trække vinduesrammen ind til karmen og dreje grebet ned til lodret – eller løfte anverferne op på krogen og vippe dem nedad.

Pudsning af den udvendige side kan foretages indefra. Åben vinduet og skub det udad, idntil det låser i ventilationsstilling, ca. 30 grader. Træk vinduet en anelse ind mod dig selv, så beslagene ikke spænder – og skub sikringen udad.

 

Drej nu vinduet rundt til fuld vending – LÆN DIG IKKE UD. Vinduesrammen er først vendt helt rundt, når pudsesikringen klikker på plads. Kontrollér, at rammen sidder fast, før du begynder at pudse vinduet.

Når du har pudset vinduet, udløser du først pudsesikringen derefter ventilationsbeslaget ved at trække vinduet en anelse ind mod dig selv, så beslaget ikke spænder – og skubbe sikringen udad. Drej vinduet helt rundt, indtil grebet er inden for rækkevidde – LÆN DIG IKKE UD. Når vinduet lukker slår sikringen automatisk til igen.

Pleje. Sidevendebeslagets glideskinner skal holdes fri for støv og snavs, fx med en klud. Beslagdelene skal min. 1 gang årligt sprayes med tefolonbaseret smøremiddel, fx Fin Lube eller tilsvarende (aldrig alm. smøreolie!)

Bemærk. Paskvilgreb med børnesikring kan kun åbnes, når knappen på håndtaget trykkes ind i konsollen, samtidig med at grebet drejes. Børnesikringen slår automatisk til, når vinduet lukkes.

 

Funktionsvideo kan ses lige her

Bygherre

AB Bøhmen

Rådgiver

KON PRO ApS

Din byggeleder

Tobias Norman Geertsen, Byggeleder - BYENS TAG & FACADE

Quotes icon

Vi glæder os til skifte dine vinduer

Steffen Culmsee Tømrer, BYENS

Vores kolleger på AB Bøhmen

Her kan du se hvem fra BYENS du kan møde på projektet

Mikkel Emil Olsen

Mikkel Emil Olsen Tømrer

Steffen Lerche Culmsee

Steffen Lerche Culmsee Tømrer

Cecilie Rasmussen

Cecilie Rasmussen Produktionsassistent

Tobias Norman Geertsen

Tobias Norman Geertsen Byggeleder